Winwinlening

U investeert mee in het Brughuis door het afsluiten van een Winwinlening en ontvang een nettorendement van 3,55%.

  • U ontvangt 1,50% bruto rente per jaar op het ontleende kapitaal.
  • Via uw belastingaangifte ontvangt u van de overheid 2,5% extra belastingkrediet.
  • Het brutorendement dat u realiseert bedraagt bijgevolg 4 % per jaar.
  • In-of uitstap kosten zijn niet van toepassing.
  • U ontvangt een waarborg van 30% op het ingebracht kapitaal, een waarborg ingesteld door de overheid.
  • Het bedrag van de lening bepaalt u zelf, instappen kan vanaf 5.000 euro.

Kortom u krijgt een aantrekkelijk rendement op uw ingebracht kapitaal en u ondersteunt hiermee de opstart en werking van het Brughuis.

Een Winwinlening is een achtergestelde lening, in principe voor een periode van 8 jaar. Echter het Brughuis betaalt de lening terug na 3,5 jaar. Bovendien wordt deze lening via de website van PMV geregistreerd bij de overheid. Op dat moment ontvangt u een waarborg van 30% op jouw ingebracht kapitaal, een waarborg gesteld door de overheid. Alle informatie omtrent de Winwinlening vindt u terug de website : https://www.pmvz.eu/#winwinlening

Onze informatienota voor dit beleggingsproduct vindt u hier. Een voorbeeld van de leningsovereenkomst zoals deze aan de overheid wordt overgemaakt en geregistreerd, leest u hier.

Nog even een concreet voorbeeld. Stel, u investeert 5.000 euro in het Brughuis. U ontvangt dan per jaar een bruto interest van 75 euro of na het betalen van roerende voorheffing, 52,5 euro. Daarbovenop ontvangt u van de overheid via de belastingaangifte, jaarlijks een extra bedrag van 125 euro netto. In totaal bedraagt uw opbrengst dus 177,5 euro per jaar. Dit is een erg aantrekkelijk rendement van 3,55% per jaar.

Hebt u interesse in het afsluiten van een winwinlening, vul dan onderstaande gegevens in. Na het invullen en verzenden van onderstaande gegevens, ontvangt u van ons meer informatie en het registratieformulier voor de inschrijving van uw Winwinlening.