Winwinlening

U investeert mee in het Brughuis door het afsluiten van een Winwinlening.

De Winwinlening is een initiatief van de Vlaamse Overheid en maakt het mogelijk om als particulier een mooi rendement te realiseren op het eigen spaargeld.

Voor het aankopen en renoveren van het vastgoed haalt Het Brughuis kapitaal op bij particulieren via deze Winwinlening. Participanten ontvangen een jaarlijks rendement op hun ontleende kapitaal. Dit is erg laagdrempelig. Instappen kan vanaf 5.000 euro en de ontlener realiseert een bruto rendement van 4,74 %. Enerzijds betaalt het Brughuis een jaarlijks bruto interest van 3,2%. Anderzijds betaalt de overheid een netto belastingkrediet van 2,5% via de belastingaangifte.

Een Winwinlening is een achtergestelde lening voor een periode van 8 jaar. Bovendien wordt deze lening via de website van PMV geregistreerd bij de overheid. Op dat moment ontvangt u een waarborg van 30% op jouw ingebracht kapitaal, een waarborg gesteld door de overheid. Alle informatie omtrent de Winwinlening vindt u terug de website : https://www.pmv.eu/product/winwinlening/

Onze informatienota voor dit beleggingsproduct vindt u hier. Een voorbeeld van de leningsovereenkomst zoals deze aan de overheid wordt overgemaakt en geregistreerd, leest u hier.

Hebt u interesse in het afsluiten van een winwinlening, vul dan onderstaande gegevens in. Na het invullen en verzenden van onderstaande gegevens, ontvangt u van ons meer informatie en het registratieformulier voor de inschrijving van uw Winwinlening.