Wie zijn we

Sarah Polfliet, Riet Putteneers, Frank Bollen en Brunhilde Schiettecatte vormen samen het Brughuis-team. Met veel enthousiasme bouwen zij de Brughuis-werking uit en verzekeren zij daarmee woonplekken en bijpassende ondersteuning voor jongvolwassenen in Leuven.

Brunhilde en Frank zijn de initiatiefnemers van dit sociaal project. Door het verenigen van hun expertise verzorgen zij het huisvestingsluik van het Brughuis. Sarah en Riet zijn de 2 huiscoaches van de 2 Brughuizen. Samen met de kotgenoten zorgen zij voor een positieve constructieve sfeer op kot en ondersteunen zij de jongeren waar nodig.

Riet studeerde af als sociale readaptatiewetenschapper en ging aan de slag als jongerenondersteuner in Het Brughuis. Ze volgde ook een opleiding tot familiaal bemiddelaar. Ze is jong en gedreven door positiviteit wat een grote meerwaarde heeft bij het ondersteunen van jongeren op weg naar zelfstandigheid.

Sarah werkt 15 jaar als toegepast psychologe/criminologe in de jeugdzorg en bouwde expertise op in het ondersteunen van jongeren en jongvolwassenen en hun netwerk bij hun zoektocht naar zelfstandig wonen. Met veel gedrevenheid neemt zij ook de coördinatie van de inhoudelijke werking op zich.

Brunhilde werkte bijna 20 jaar als orthopedagoge in de jeugdzorg en bouwde ervaring op in het ondersteunen van ouders, kinderen en jongeren. Met vzw het Brughuis wil ze jongeren op weg helpen om een positieve plaats te vinden in onze maatschappij.

Frank is als zelfstandige ingenieur verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van tal van bouwprojecten. De laatste jaren is hij specifiek actief in de renovatie-sector. Maatschappelijke meerwaarde creëren door de verbinding tussen profit en non profit is één van zijn uitdagingen.